Sådan forbereder du din hest til træningen

 

Læs punkterne herunder, så er du godt forberedt

Når din hest skal opholde sig hos Stald AKUR skal hestepasset følge med. Vi opbevarer det naturligvis sikkert.

Når din hest skal opholde sig hos Stald AKUR skal den være taget ud af konsum. Hvorvidt hesten er taget ud af fødekæden fremgår af afsnit IX, del II på side 42 i hestepasset, hvilket er den første side i medicinsiderne. En hesteejer kan selv udmelde hesten fra konsum ved at skrive dato, navn og adresse samt underskrift på side 42 i hestepasset.

Når din hest skal opholde sig hos Stald AKUR skal den være vaccineret efter gældende regler.

Basis-vaccination: To vaccinationer med 21-92 dages mellemrum
Booster-vaccination: E‰n vaccination tidligst 5 måneder og senest 6 måneder og 21 dage efter den 2. basisvaccination.

Herefter skal hesten vaccineres årligt (senest på årsdagen efter sidste vaccination). Der skal gå mindst syv dage fra en hest er vaccineret og til den ankommer til stævne eller kåring.

Inden din hest ankommer til Stald AKUR skal den helst være tandraspet. Problemer med tænderne kan i høj grad påvirke rideligheden, og det kan forsinke og fordyre forløbet hos os hvis den havner med at stå stille pga tandproblemer.

Din hest er en atlet, og ingen kan forvente det optimale af en atlet der er for tyk eller for tynd. Så allerede når du begynder at tænke på at sende hesten i træning, så tag lige et godt kig på den og ret evt menuen til.

Lad bare dit eget udstyr blive hjemme, vi har alt det der skal til. Selv grimen som du trækker hesten ind i stalden med, får du med hjem igen.

 

Du kan også følge os på Facebook – KLIK HER